gezellige keuken
Huis & tuin

Een gezellige keuken maak je zo

Aangezien voor de meeste huishoudens de keuken de belangrijkste kamer in het huis is, is het wel zo fijn als je hier een beetje een leuke sfeer kunt creëren. Dit kan heel eenvoudig met de tafellampen van Lamplord. Tafellampen kunnen namelijk voor zowel de keuken als de rest van het huis gebruikt worden. Het is maar net wat voor stijl je precies wilt, maar het aanbod is groot en daardoor is er altijd wel een lamp die perfect aansluit bij jouw wensen. Door te kiezen voor een lamp met zacht licht, kun je een hele gezellige keuken maken. Zorg dat je niet een te felle blauwe kleur lamp neemt. 

Kies warme kleuren

Naast tafellampen kun je ook kijken dat je voor je keuken warme kleuren kiest. Koude kleuren geven ook een koude en afstandelijke sfeer in je huis. Door voor warme kleuren als natuurtinten, aardetinten, rood en oranje te kiezen kun je heel veel gezelligheid creëren in je huis zonder hier al te veel moeite voor te hoeven doen. Daarnaast kun je in de keuken ook houtkleuren gebruiken. Zo krijg je ook een hele warme en gezellige sfeer in je keuken en dat is natuurlijk wat je wilt. Door de juiste kleuren te kiezen die bij je stijl passen, zorg je voor een gezellige sfeer in de keuken.   

Gezellige jaloezieën

Wanneer je een raam in je keuken hebt, dan is het aan te raden om niet voor een kaal design te gaan. Een rolgordijn of houten jaloezieën zorgen niet bepaald voor gezelligheid in de keuken. Deze zijn misschien handig, maar komen de sfeer niet ten goede. Vouwgordijnen zijn dan weer wel een goede keuze. Ook zou je als je perse jaloezieën wilt voor een houten versie kunnen gaan. Zo heb je veel meer warmte en gezelligheid in je keuken en zul je er uiteindelijk ook heel graag tijd willen doorbrengen.

Kies de juiste tafel

Als je genoeg ruimte in je keuken hebt en er een keukentafel past, dan is het goed om een tafel te kiezen die ook echt in je keuken past. Als je een kleine keuken hebt, neem dan ook een kleine tafel en als je de ruimte hebt, ga dan voor een grotere versie. Zo’n tafel zorgt voor veel gezelligheid. Zorg dan ook dat je de juiste vorm kiest. Wanneer je de plek hebt, zou je kunnen kijken naar een ronde tafel. Dit is namelijk de meest gezellige tafel die er eigenlijk is. Je kunt zo met iedereen een gesprek voeren.  

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *