Online shopping

Galaxy S22 Ultra onder de loep

De Galaxy S22 Ultra is het nieuwste vlaggenschip van Samsung, maar hij komt dichter bij de Galaxy Note dan bij de Galaxy S-reeks. In veel opzichten is de Galaxy S22 Ultra het apparaat waar elke Galaxy Note-fan op heeft gewacht, omdat dit het allerbeste van Samsungs traditionele smartphone-reeks combineert tot een apparaat dat alles heeft. Zoals Samsung heeft bevestigd, zal de Note-lijn in de toekomst worden vertegenwoordigd door de S Ultra-lijn, iets wat heel logisch is.

Het Ultra-assortiment van de Galaxy S heeft altijd de beste camera geboden die Samsung heeft, maar de Galaxy Note 20 Ultra voldeed hier niet aan. In plaats daarvan koos Samsung ervoor om zich te concentreren op productiviteit. 

Beste van Samsung

Met de Galaxy S22 Ultra heb je nu het allerbeste van Samsung op verschillende gebieden, zoals prestaties, camera, beeldscherm, batterij en zelfs software, wat eerder de zwakte van het bedrijf was. Het toevoegen van de S Pen aan de Galaxy S-serie was een natuurlijke ontwikkeling.

De Galaxy S22 Ultra is de beste telefoon voor bijna iedereen en niets anders komt in de buurt. Koop dus ook een Samsung Galaxy S22 Ultra telefoonhoesje om deze geweldige smartphone te beschermen.

De Galaxy S22 Ultra is geen telefoon voor iedereen, maar het is de beste telefoon voor bijna iedereen. Het is groot en zwaar, hoewel het veel lichter aanvoelt dan de Galaxy S21 Ultra, die hetzelfde weegt maar topzwaar is, in vergelijking met de gelijkmatige gewichtsverdeling in de Galaxy S22 Ultra. De gebogen schermen zijn niet voor iedereen en als je in een regio bent waar je de Exynos-smaak krijgt, zijn er tal van prestatieproblemen die niet aanwezig zijn in de Snapdragon-versie.

Afgezien daarvan is de Galaxy S22 Ultra gemakkelijk de beste traditionele Samsung-smartphone ooit gemaakt en de camera is erg goed. Als je ervoor kiest om de Galaxy S22 Ultra te kopen, is het zeker een beslissing waar je geen spijt van zult krijgen, maar als het formaat, het gewicht of het gewicht niets voor jou zijn, is de Galaxy S22 Plus gemakkelijk het beste alternatief dat je nu kunt kopen.

Samsung Galaxy S22 Ultra

De Galaxy S22 Ultra neemt een zeer goede telefoon van vorig jaar en maakt een paar aanpassingen. Het resultaat is de beste traditionele smartphone die Samsung tot nu toe heeft gemaakt. De Galaxy S22 Ultra wordt absoluut een telefoons die waar voor je geld biedt, zeker als je de versie met 12 GB RAM neemt. Het basismodel heeft 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte, maar de andere versies worden geleverd met 12 GB RAM en 256 GB, 512 GB of 1 TB aan opslagruimte.

Kijk naar de Galaxy S22 Ultra en je zult snel zien dat hij er heel anders uitziet dan de rest van de Galaxy S22-familie. Terwijl de Galaxy S22 en Galaxy S22 Plus hetzelfde contour gesneden ontwerp en verhoogde camerarand hebben als de Galaxy S21-reeks, is de Galaxy S22 Ultra qua ontwerp meer Note-achtig. Het heeft hetzelfde vierkante frame aan de boven- en onderkant, de gladde afwerking met een minder opvallende camerabobbel en het grote scherm dat de voorkant van de telefoon domineert. Kijk daarom ook voor een speciaal Samsung Galaxy S22 ultra hoesje, zodat je zeker bent van een goede pasvorm.

Dit vind je misschien ook leuk...