badmode voor dames
Beauty & mode

Zo kies je de juiste badmode voor jouw lichaamstype

Van peervorm, zandloperfiguur tot appelvormen, iedere vrouw heeft een ander lichaamstype en mag daar trots op zijn. Toch wil iedere vrouw haar figuur zo goed mogelijk tot haar recht laten komen en soms wat lichaamsdelen verdoezelen. En laat dat nou heel lastig zijn in badmode voor dames. Hoe verhul je een klein buikje of een paar brede heupen met een minislip? Geen zorgen, ook voor jouw figuur bestaat er het ideale badpak en/of bikini.

Badmode voor recht figuur

Dames met een recht figuur hebben vaak minimale rondingen en weinig taille. Grote kans dat zij opzoek zijn naar badmode die meer ronde vormen in hun lichaam aanbrengt. In dat geval zijn badpakken met ruches de uitvinding voor jou.  Door de ruches creëer je meer volume en tonen zowel je buste als je heupen een stukje breder. Ook een gevulde of push-up cup zal meer vorm geven aan de buste, net als een cut-out badpak zal zorgen voor een zandloperfiguur.

Badmode voor zandloper figuur

Wauw, jij hebt ongeveer het lichaam waar iedere vrouw van droomt. Alles in proporties, en een fijne taille, jij kan vrijwel elke bikini of badpak hebben. Qua model kan je kiezen voor wat je leuk vindt, een beugeltop of een bandeauconstructie, een badpak of een cut-out badpak, jij kan het hebben. Ook badmode met grote logo’s doet het goed, bijvoorbeeld zoals je altijd op Tommy Hilfiger producten ziet.

Badmode voor peer figuur

Brede heupen, maar een smal bovenlichaam? Dan ben jij een echte peer. Om je heupen smaller te laten lijken kan je een high waist bikini broekje dragen. Hierdoor wordt meteen een eventueel buikje bedekt. Combineer dit broekje met een gewatteerde bikinitop of zelfs een push-up top. Zo leg je meer aandacht op je busten en trek je ze weg van je brede heupen. Ook extremen patronen en verticale strepen zijn hier geschikt voor.

Badmode voor appelfiguur

Een dame met een appelfiguur heeft veel rondingen, zowel bij de buste als bij de heupen. Door de taille minder aanwezig te maken kan je de rondingen optisch minder laten lijken. Dat kan je doen door bijvoorbeeld te kiezen voor asymmetrische halslijnen, riemen, patronen, peplumdetails en ruches. Zo maak je van je appelfiguur net een zandloperfiguur zonder dat je daarvoor dagen in de sportschool hoeft te staan. Het beste kan je details op de top kiezen in plaats van op het broekje, dat legt namelijk meer nadruk op de taille.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *