Houten terrasoverkapping
Huis & tuin

Plannen voor je tuin

De vogels fluiten extra hard en de zon laat zich weer zien. Het is zomer! Je haalt de tuinstoelen weer uit de schuur die nog helemaal stoffig zijn van zo lang binnen staan, schenkt een drankje in en denkt: wat zou het toch fijn zijn als we een houten terrasoverkapping zouden hebben.

Daarmee kunnen we echt ontspannen in de tuin zitten. Laten we ook maar meteen wat doen aan het onkruid bij de struiken en het mos tussen de tegels. Dit is namelijk niet zo’n fraai gezicht. Het is even werk maar dan heb je een mooi resultaat.

Snel overleggen

Je zegt: “Lieverd, lijkt het je niet heerlijk om langer in de tuin te kunnen zitten om van zomeravonden te kunnen genieten?” Hier wordt enthousiast op gereageerd omdat het voor barbecues en feestjes zo handig is. Er zijn veel mogelijkheden dus jullie gaan er eens goed voor zitten. Aan wat voor soort hout denken jullie, wordt er gekozen voor een open of gesloten overkapping en hoe zit het met de garantie? Het werk geven jullie graag uit handen.

Het is de bedoeling dat je ook bij regen niet direct naar binnen hoeft. En jullie willen niet te diep in de buidel tasten. Deze wensen moeten toch te combineren zijn? Ook de kinderen worden ingelicht, ze zijn heel blij met het nieuws en beloven om hun speelgoed uit de tuin te halen zodat deze weer netjes is voor het komende seizoen. 

In de tussentijd

Nadat jullie plannen rond zijn gaat het gewone leven weer verder. De kinderen moeten naar school en de kostwinners weer aan het werk. Wel hangt er een voelbare opwinding in huis. Tijdens de pauze kletsen jullie met collega’s over de aanstaande gebeurtenis en de meeste reageren enthousiast. Ook de koters vertellen er tegen klasgenootjes honderduit over en er worden meteen speelafspraken gemaakt. Via de app groep van de ouders wordt gevraagd wanneer het eerste tuinfeestje kan plaatsvinden.

Genieten van de aanwinst

Na de bestelling volgt de plaatsing van jullie nieuwe overkapping. Hier heeft jullie gezin reikhalzend naar uit gekeken dus het plezier is groot. Helemaal wanneer vrienden op de stoep staan met een mooie fles wijn om het te vieren. Ze bewonderen de aankoop die jullie hebben gedaan, geven complimenten over de stijlvolle uitstraling en samen genieten jullie van de tuin en het mooie weer.

Jullie vrienden denken misschien zelf ook aan een overkapping voor hun tuin, waardoor jullie ook bij hen terecht kunnen voor ontspanning.Het loopt zelfs uit op plannen voor een gezamenlijke vakantie. Heerlijk hé, die zomer?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *