tandarspraktijk schiedam
Beauty & mode, Overig

Heb je last van kiespijn? Zo overkom je het!

Heb je last van een pijnlijke kies? Ik leef met je mee. Kiespijn is een kwaaltje waar bijna iedereen last van krijgt. En het is ongekend irritant. Een kloppende en bonkende pijn die in je hoofd zit.

En als je moet eten. Oooh, laat me niet beginnen over het eten. Aan het einde van dit artikel weet jij wat je kunt doen tegen kiespijn.

Kiespijn verduren: hoe kan het?

Mensen beschikken over de kracht om kiespijn voor een lange tijd te verduren. Dit komt omdat de pijn in de meeste gevallen niet constant is. Je hebt voornamelijk pijn tijdens het eten. En af en toe gedurende de dag. Maar als de pijn opkomt, bijt je op je tanden en glijd je met je tong lang je kies om de pijn te verzachten. Dit lijkt te werken, want de pijn ebt langzaam weg. Maar ik ga je een geheim vertellen, dit werk niet. De pijn ebt weg, omdat je lichaam hier zelf voor zorgt. Uit onderzoek is gebleken dat de pijn terugkomt. Alleen dan sterker en pijnlijker.

Het probleem? De pijn bouwt op tot een punt waar je toegeeft aan de pijn. Voor iedereen is dit punt anders: voor de een is het na 1 dag voor de ander is het na 3 jaar. Je kunt het proberen te doorstaan, maar vroeg of laat zal je realiseren dat het een eindeloze strijd is. Een eindeloze strijd tegen een pijn die telkens sterker wordt. In andere woorden: een verloren strijd. Dus bespaar jezelf de moeite van 3 jaar lang verzetten tegen de pijn en neem actie.

Een pijnlijke kies: wat kun je er tegen doen?

Het meest voor de hand liggend is om naar een tandartspraktijk te gaan.

“Maar ik haat het om naar de tandarts te gaan.”

Ik weet het! Maar je bent niet alleen. 

Een groot aantal mensen houdt er niet van om naar de tandarts te gaan. Mijn advies aan deze groep is: ga naar de beste en meest betrouwbare tandarts in de buurt. 

Het feit dat je weet dat het de beste en meest betrouwbare praktijk in de buurt is zal je een veilig gevoel geven. En hopelijk geeft dit veilige gevoel je net het zetje om van die verschrikkelijke pijn af te komen. Stel: je woont in de buurt van Schiedam. Google dan gewoon: De beste tandartspraktijk uit Schiedam

De extra stap

Als dit je nog steeds geen veilig gevoel heeft gegeven, dan is er nog een extra stap.  Deze stap houdt in dat je de praktijk die je hebt gevonden, opbelt (of mailt) en aangeeft dat je er niet van houdt om naar de tandarts te gaan. Vraag wat zij kunnen doen om ervoor om jou te ondersteunen. Een goede praktijk zal dit herkennen en vervolgens extra moeite doen om je afspraak soepel te laten verlopen. 

Als ze dit niet doen, ga dan opzoek naar de volgende. Zo simpel is het! En geloof mij, het is een win-win situatie, aangezien die kiespijn gewoon door zal gaan als je er niks aan doet.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *