Vrije tijd

Welk scorebord kan ik het beste aanschaffen ?

Voor elke sportvereniging is een passend scorebord te vinden. Dit is vaak afhankelijk van het budget dat een club heeft voor de aanschaf én steeds vaker ook in verband met de vervanging van een ouder scorebord. Ook kunnen er wensen zijn voor een Scorebord met informatie- of advertentiemogelijkheden 

Wat zijn de technische mogelijkheden?

Een scorebord dient natuurlijk primair om de score weer te geven. Vanwege de leesbaarheid op afstand of overkant van het veld zijn de cijfers vaak minimaal 25 tot 45cm hoog en uitgevoerd in een LED verlichting variant. Er is een eerste keuze tussen weergave in één of twee cijfers omdat een dubbele score niet vaak voorkomt. Verder dient ook de speeltijd te worden weergegeven. Vaak in 2 cijfers voor de minuten. Het kan ook in minuten én seconden Daarnaast is bediening op afstand een vereiste met een goede draadloze afstandsbediening. Het scorebord zelf vaak op een akku. Een punt van aandacht is de voeding van de akku met netstroom. Een andere mogelijkheid is om een mobiel scorebord te gebruiken dat afwisselend per speelveld kan worden gebruikt. Om het scorebord te financieren is er vaak vraag naar extra reclamepanelen rondom het bord of via een lichtkrant of digitale advertising op het bord zelf. Elke keuze heeft invloed op de prijs van een scorebord. Voor al deze keuzes kan een passend bord worden gevonden

Enkele goede modellen voor Scoreborden op een rijtje

Voor de clubs met een beperkt budget is er een standaard scorebord ontwikkeld tegen een zeer scherpe prijs. Door standaard componenten te gebruiken en omdat het in serie wordt geproduceerd tegen een zeer scherpe prijs. Als tweede keuze een meer traditioneel bord met de score in 1 cijfer en de tijd in minuten en seconden. In een stevige behuizing en voor jarenlang gebruik geschikt. Voor de clubs met meer budget en sponsoring bieden we borden aan met digitale team namen en sponsornamen of sponsorlogo’s op het bord. Nieuw zijn de scoreborden welke werken op ingebouwde zonnepanelen. Er is geen stroomvoorziening meer nodig. Deze borden hebben een prachtige klassieke uitstraling. Ook voor uw vereniging is er dus een passend scorebord

Dit vind je misschien ook leuk...