Overig

Particulier verhuur | makkelijk en snel geregeld

Wil je als particulier een auto huren? Dat kan! Bij ons vind je een groot aanbod particuliere huurauto’s in vele verschillende klassen. Zoek je een kleine middenklasse auto voor een weekendje weg met je geliefde? Of huur je liever een busje voor vakantie met je vriendengroep naar het buitenland? Of heb je een verhuiswagen nodig? Door ons ruime aanbod aan huurauto’s kunnen wij je altijd een geschikt voortuig bieden. Hoe dat werkt, leggen wij je graag uit in deze blog.

Een personenauto huren is snel geregeld

Vooraf is het handig om te bepalen naar wat voor auto je op zoekt bent. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je ook gerust langskomen, zodat wij een geschikte auto voor je uitzoeken. Bij ons huur je als particulier onder andere voordelig een compacte stadsauto, een kleine middenklasse auto, een ruime luxe middenklasse auto of een luxe 7-persoons wagen met navigatie. In elk segment hebben wij diverse merken en typen auto’s beschikbaar. Wat dacht je van een BMW-shortlease? Daarvoor kun je ook bij ons terecht.

Busje huren voor een verhuizing of vakantie? Dat kan

Ben je op zoek naar een busje of verhuiswagen? Wij hebben voor particulieren een mooi aanbod beschikbaar tegen aantrekkelijke voorwaarden. Wat dacht je van een twee personenbusje met een ruime laadruimte? Tijdens de verhuizing kun je in dit busje veel spullen kwijt. Ook verhuren wij extra lange busjes voor tot wel zes personen met flinke laadruimtes. Ideaal voor wintersport met je vrienden of een bezoek aan een bouwmarkt. Ook kun je bij ons terecht voor een Merchedes-shortlease?

Waarom kiezen voor particulier huren?

Particulier een auto huren is ideaal als je eens een weekend weg wil met een grote vriendengroep, zodat jullie met zijn allen in een auto kunnen. Of een vriend van jou heeft een droom om ooit eens in een BMW te rijden. Dat is ook mogelijk met particulier huren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *