Duurzaam huis
Huis & tuin

Een nieuwe woning, helemaal van jezelf!

Nogal wiedes dat je een huis bezit zodra je het aanschaft. Maar waarom zou je tevreden moeten zijn met een bestaand ontwerp wanneer je huis helemaal van jezelf kan zijn?

We zijn begonnen aan het derde decennium van de 21ste eeuw. Dat betekent dat we inmiddels allang en breed in de toekomst zijn aanbeland. Nee, we gebruiken nog steeds geen jetpacks om ons te verplaatsen en reizen naar andere sterrenstelsels is eveneens niet mogelijk. Niemand heeft nog een eigen robot dienaar – behalve de allerrijksten, misschien. Kortom, de meeste zaken uit science fiction verhalen die je gerealiseerd hoopte te zien, laten vooralsnog op zich wachten. Helaas.

Maar de progressie van tijd brengt wel andere kwesties met zich mee. Het opraken van fossiele brandstoffen, bijvoorbeeld. Dat is dan ook de reden dat we ons er niet meer massaal op beroepen maar juist op zoek gaan naar alternatieven. En die zijn er genoeg.

Bij Groothuisbouw zijn we onze tijd flink vooruit. Met de eisen die vanaf nu gelden, zijn we namelijk al jaren bezig! Dit betekent dat wij een woning voor je kunnen realiseren die aan alle eisen voldoet – zowel die van jou als die van de regelgeving omtrent milieu en energie. Altijd al in een duurzaam huis willen wonen? Grijp dan nu je kans!

Energieneutraal bouwen

Dus. Fossiele brandstoffen. Die gaan op de schop. En da’s maar goed ook! Ze worden immers schaars en dragen bovendien niet bij aan een leefbaarder milieu. Met de woningen die wij realiseren streven we naar een volledige energieneutraliteit. Dit wil zeggen dat een huis alle energie die het nodig heeft zelf opwekt, bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen en een waterpomp. Hiermee kun je jezelf moeiteloos van zowel elektriciteit als warmte voorzien! De losse aanschaf van deze oplossingen betaalt zich bovendien in aanzienlijke tijd terug.

Kortom, wij weten als geen ander hoe we een woning moeten realiseren die niet afhankelijk is van fossiele of zelfs nucleaire brandstoffen. Daar komt nog eens bij dat wij je huis precies het uiterlijk en de eigenschappen geven waar jij naar op zoek bent! Hoe gaat dat in zijn werk?

Eigen huis ontwerpen

Ondanks dat elektriciteit een fenomeen is waar we al langer dan een eeuw veelvuldig gebruik van maken, wordt het nu pas de norm op het gebied van energie. Tja, eerlijk duurt het langst. Energiezuinigheid blijkbaar ook.

Jouw nieuwe huis kan echter een stuk sneller gerealiseerd worden. Dit optrekje wordt bovendien foutloos gebouwd door onze experts en bevat alle uiterlijkheden en eigenschappen die voor jou belangrijk zijn! Je gaat het namelijk helemaal zelf ontwerpen in enkele simpele stappen. Bepaal het model, type en de toevoegingen, zoals balkon, aantal kamers en terras. Zelfs de plek waar je huis komt te staan! Dat moet ook wel zodra je een stuk grond koopt, natuurlijk.

Omarm de toekomst; kies voor Groothuisbouw!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *