Doos bedrukken
Online shopping, Vrije tijd

Veilig verzenden met Bonsema Verpakking

Zodra jij je envelop of verzenddoos bij je verzenddienst achterlaat, is wat ermee gebeurt niet meer aan jou. Daarom bereid je je pakket zo goed mogelijk voor op z’n reis!

Een grote glimlach siert vaak het gezicht van de ontvanger van jouw pakket, of dat nu een persoonlijke relatie of een klant is. Maar die hiermee gepaard gaande vreugde kan al gauw omslaan in teleurstelling zodra blijkt dat de inhoud onderweg beschadigd is geraakt. Dat kan aan van alles liggen, zoals achteloosheid tijdens transport of een slechte kwaliteit verpakking.

Tegen dat laatste probleem loop je niet aan zodra je met Bonsema verpakking in zee gaat! Dankzij onze stevige materialen en bufferende opvulling komt je verzending heelhuids aan op de plaats van bestemming.

Bonsema Verpakking

Intussen staat de naam Bonsema Verpakking al meer dan een eeuw voor de hoogst haalbare kwaliteit op het gebied van verzendmaterialen. Denk hierbij aan zowel enveloppen als dozen en kokers en alles wat je maar kunt bedenken om grote, kleine en ook breekbare spullen mee te vervoeren per post. Iedere soort en elk formaat is daarbij mogelijk, dankzij een speciale machine die iedere afmeting en vorm aankan bij het samenstellen van jouw verpakkingen! Met nadruk – en opdruk – op ‘jouw’. Want zeker wanneer je verzendt uit naam van je bedrijf, dan wil je toch dat de klant in kwestie weet dat een pakket van jou afkomstig is?

Doos bedrukken

En daar kunnen we heel simpel voor zorgen! Het enige dat we van jou willen weten is welke afbeelding(en) je nodig hebt waarmee we jouw ideale doos bedrukken. Uiteraard voorzien we ook een envelop of koker maar wat graag van een opdruk. Deze kan heel persoonlijk zijn, hoewel we ook je logo of huisstijl kunnen toepassen. Nogmaals is iedere soort verpakking en oplage bespreekbaar. Hetzelfde geldt voor het formaat.

Wil jij graag een professionele en/of persoonlijke draai geven aan je verzendmaterialen? Laat dan je precieze wensen weten aan de experts van Bonsema Verpakking, dan gaan we direct aan de slag! Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *