Geen categorie

Doe inspiratie op voor schooloutfits!

School kan extra motiverend zijn als je een leuke outfit aan hebt. Ook is het de perfecte plek om met je outfits te paraderen. Er zijn veel winkels waar je goede kledingstukken kunt scoren voor school, zoals bij https://www.thestorewoerden.nl/. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je outfit comfortabel is, want je zit vaak wel lang in het lokaal. Daarom delen wij outfit ideeën waarmee je er fashionable uitziet, maar tegelijkertijd ook ultieme comfort mee ervaart. Na het lezen van dit artikel ga jij zeker je outfits rocken op school!

Streetwear outfits


Bij streetwear outfits kun je denken aan wijde broeken en oversized t-shirts. Dit soort kleding is fijn om op school te dragen, omdat het heel comfortabel zit en het er ook heel “stylish” uitziet. Je kunt baggy broeken ook combineren met andere bovenkleding, zoals een grote hoodie of een sweater met print. Schoenen die je bij zulke outfits kunt dragen zijn sneakers, zoals Jordans, Nikes of All Stars schoenen. Om de outfit helemaal af te maken kun je accessoires toevoegen. Hierbij kan gedacht worden aan een tote bag of grote hoop oorbellen. Met deze outfit zul jij zeker stralen in de gangen van je school!
Trending outfits
Wil jij de trendsetter op school zijn? Dan moet je de volgende items die benoemd worden zeker in huis hebben! Een denim spijkerrok is bijvoorbeeld een kledingstuk dat helemaal in is voor deze herfst en winter. Net zoals met een spijkerbroek kun je dit soort rokken met van alles combineren. Je kunt er een gestreepte trui over doen voor een cozy look, maar je kunt er ook een stoere outfit mee creëren door een denim jasje eroverheen te doen die matcht met de rok zelf. Ook zijn trenchcoats en knitted jurken helemaal hot op dit moment! Doe een paar loafers onder je outfit en jij bent helemaal klaar voor de dag!

Basic outfits met statement jassen


Met statement jassen kun jij je basic outfit tillen naar een hoger niveau! Hierbij kun je denken aan fur coats, een leren jas/blazer of een vinyl jas. Deze jassen zien er zelfs goed uit bij een joggingpak. Deze combinatie is handig als je geen zin hebt om aan een outfit te denken, maar er wel wil uitzien alsof je moeite hebt gestopt.

Klassieke outfits met accessoires

Over het algemeen worden klassieke kleding niet heel vaak op school gedragen, omdat mensen het idee hebben dat het te netjes is voor school, maar voor de afwisseling is het juist leuk om een keer te kiezen voor klassieke kleding in plaats van een casual outfit. Je kunt bijvoorbeeld een rode satijnen blouse dragen met een losse zwarte broek eronder. Voor extra dimensie in je outfit kun je ook de blouse in je broek doen en kiezen voor een riem in een andere neutrale kleur, zoals wit of bruin. Een ander outfit idee is een zwarte jurk met lange mouwen, gecombineerd met een paar hoge laarzen. Om je look helemaal op te pimpen kun je ook een strikje in je haar zetten!

Dit vind je misschien ook leuk...