Geen categorie

5 tips voor een goede website

Een website is een mooie toevoeging op je bedrijf en kan ervoor zorgen dat je veel klanten binnenhaalt. Maar natuurlijk wil je wel een mooie, maar ook vooral een goede website. Daarmee maak je namelijk winst! Je vindt hier 5 tips om een goede website te bouwen.

Vergeet niet het doel van je website

Een website wordt altijd gemaakt met een doel. Dit kan een bepaald aantal bezoekers per week zijn, maar met een webshop kan dit ook een bepaald aantal sales zijn. Wat het ook is, het is belangrijk dat je hier naartoe blijft werken. Dit is namelijk jouw drijfveer en bepaalt de acties op jouw website. Een portfolio om klanten aan te trekken is ziet er natuurlijk anders uit dan een informatieve blog.

Houd het simpel en duidelijk

Maak je website niet te ingewikkeld. Bezoekers hebben vaak haast en willen in een oogopslag kunnen zien of jouw website biedt waar ze naar op zoek zijn. Met een gestructureerde website zien ze dit direct en is er een kans dat ze een actie uitvoeren op jouw website en misschien een andere keer nog eens terugkomen.

Maak unieke content

Niets is beter dan sterke content. Je wilt natuurlijk waarde bieden aan je bezoekers en hun vragen beantwoorden. Ook zorgt unieke content ervoor dat je beter gevonden wordt op Google.

Kijk uit met trends

Pas op met op designtrends bij het maken van je website! Je wilt natuurlijk wel dat het een strakke website is, maar trends gaan net zo snel als dat ze zijn gekomen. Het is dan verstandiger om voor een website te gaan die er professioneel uitziet en die een tijdje meegaat.

Kies goede foto’s en afbeeldingen

Foto’s en afbeeldingen voegen veel toe aan je website. Een stuk tekst met afbeeldingen erin zien er nou eenmaal een stuk uitnodigender uit dan een grote lap tekst dat je scherm vult. Door unieke foto’s te gebruiken onderscheid je je en zien gebruikers ook een keer wat anders dan de stockfoto’s die op bijna elke website terugkomen.

Er gaat wat tijd zitten in een goede website, maar dan heb je ook wat! Zie je dit niet zitten? Dan kan je altijd nog kiezen voor een website bij een webdesigner. Zo kan je een professionele website laten maken in Apeldoorn!

Dit vind je misschien ook leuk...