Eten & drinken

Sodastream met korting kopen

Een Sodastream met korting kopen is natuurlijk veel leuker dan de volle prijs betalen. En met een Sodastream apparaat haal je daarnaast een hoop gemak in huis. Je hoeft namelijk geen zware flessen van de supermarkt naar huis te halen, je hoeft geen grote flessen in voorraad te houden en je zit niet met stapels statiegeldflessen in huis. Vooral als je veel flessen frisdrank of flessen prikwater gebruikt in korte tijd, is een Sodastream apparaat handig en scheelt het een hoop. En met Sodastream korting scheelt het ook nog in de aanschaf.

Hoe werkt de Sodastream

Een Sodastream apparaat is een apparaat dat je in de keuken plaatst. Het hoeft niet veel ruimte in te nemen en je kunt hem natuurlijk weer opbergen als je hem niet vaak gaat gebruiken. Je plaatst een fles in het apparaat, die kun je ook met een Sodastream korting deal gezamenlijk kopen. Ook is er een koolzuurcilinder nodig. Daarmee wordt koolzuur toegevoegd aan je water. Om frisdrank te maken, is er daarnaast siroop nodig. Zo’n koolzuurcilinder is goed voor maximaal 60 liter aan frisdrank of prikwater. Of natuurlijk allebei.

Minder ruimte

Het Sodastream apparaat en de nodige andere dingen om je drankje te maken nemen dus een stuk minder ruimte in dan volle flessen prikwater of frisdranken. Je kunt wel meerdere flessen voor het Sodastream apparaat kopen, zodat je zowel een frisdrank als een fles prikwater in de koelkast kunt bewaren bijvoorbeeld. Maar meer dan dat hoef je niet in huis te halen. En ook als de supermarkten gesloten zijn, heb je dan nog voldoende prikwater of frisdrank in huis.

Dit vind je misschien ook leuk...