Eten & drinken

Kwaliteitskoffie uit een foodtruck

Organiseer je een evenement of festival en wil je daar koffie laten serveren? Kies dan voor foodtruck koffie. Koffie is natuurlijk cruciaal voor elk evenement. Of je nu vroeg begint of juist later op de dag. Zeker bij een meerdaags evenement kan koffie niet ontbreken. En met foodtruck koffie kies je voor goede koffie. Vrijwel iedereen waardeert het waarschijnlijk meer als je goede koffie kunt laten serveren in plaats van zelfservice uit een thermoskan kiest. Dat is misschien gemakkelijker, maar minder smakelijk. En een foodtruck koffie is natuurlijk ook veel leuker voor de aankleding.

Geserveerd door een barista

Wie goede koffie wil laten serveren op zijn of haar evenement, kiest voor Coffee on Wheels. Het maakt niet uit wat voor evenement je organiseert. Of het nu voor je eigen verjaardag is, een buurtfeest, een jubileum van het bedrijf, een netwerkborrel of een beurs. Voor elk soort feest, festival of evenement kun je Coffee on Wheels inschakelen. Dan kies je voor hoge kwaliteit biologische koffiebonen. Daar heb je misschien zelf niets aan, maar als je ook een barista huurt bij Coffee on Wheels, weet je zeker dat alle koffie op de juiste manier gezet en geserveerd wordt.

Kwaliteit, kennis en uitstraling

Bij Coffee on Wheels kun je rekenen op kwaliteit, kennis en uitstraling. Natuurlijk is de foodtruck al een eyecatcher op zichzelf. Dat is deel van de formule van Coffee on Wheels. Ze leveren niet voor niets koffiecatering en je mag dan ook hoge kwaliteit koffie verwachten. Die koffie wordt gezet door een barista. Zo’n barista is getraind op alle vlakken die met koffie te maken hebben. Daarnaast zijn het vriendelijke mensen. Ze kunnen zelfs je gasten ontvangen met een kop koffie en hen adviseren over de koffie.

Dit vind je misschien ook leuk...