Online shopping

Notitieboekjes bedrukken als relatiegeschenk

Misschien ben je nog op zoek naar een geschikt product als relatiegeschenk, maar kom je er niet helemaal uit welk product je moet kiezen. Bij Bedrukken.nl kun je terecht om vele verschillende producten te laten bedrukken. Je kunt er terecht voor tassen, kleding, schrijfwaren, mokken, slippers en ga zo maar door. Door al die keuzes zie je misschien door de bomen het bos niet meer, daarom helpen wij je een handje. Een product wat iedereen kan gebruiken is dan toch wel een notitieboekje. Wij zullen je even toelichten waarom notitieboekjes bedrukken zo geschikt is als relatiegeschenk.

Notitieboekjes worden goed ontvangen

Ten eerste: wie gebruikt het nou niet? Volgens mij iedereen toch. Daar komt bovenop dat uit onderzoek gebleken is dat bedrukte notitieboekjes altijd goed ontvangen worden. Dat vinden wij niet zo gek. Het zijn namelijk handige producten die door iedereen gebruikt worden. Moet je even een notitie maken van het gesprek wat je net voerde? Hoppa daar heb je je notitieboekje natuurlijk voor. 

Boekjes voor aantekeningen, tekeningen of technische tekenaars

Wanneer het boekje vooral voor aantekeningen gebruikt wordt is er het notitieboek met gelinieerd papier. Maak je af en toe ook een tekening? Dan is een boekje zonder lijntjes misschien meer wat voor jou. Zelfs voor de technische tekenaars onder ons biedt Bedrukken boekjes aan met ruitjespapier. Bovendien worden de verschillende boekjes in meerdere kleuren aangeboden, voor ieder wat wils dus! En zo kun je ook nog eens voor de kleuren kiezen die bij jouw huisstijl passen.

Welk formaat notitieboekje kies je?

Daarnaast kun je het notitieboekje ook nog kiezen op basis van grootte. Het meest bekende formaat is A4, wat je kunt vergelijken met het papier wat uit de printer komt. Houd je wat meer van luxe? Ook dan hebben ze wat voor je. Zo heb je de optie voor een hardere kaft of suede notitieboek. En nog even een tip: het meestgekozen formaat voor relatiegeschenken is A5.

Dit vind je misschien ook leuk...