tassenwinkel
Beauty & mode

Voor elke gelegenheid een tas

Zoals elke vrouw weet kan je nooit genoeg tassen hebben. Tassen zijn onmisbaar, hier hebben wij onze halve inboedel vaak in zitten. Van lippenbalsem tot pleisters, vaak hebben wij alles bij ons. Maar zo heb je vaak per gelegenheid een andere tas nodig. Hieronder kan je zien welke tas er goed bij past en wat handig is om erin te hebben zitten.

De stad in

Als je een dagje op pad of de stad in gaat kan je het beste kiezen voor een goede schoudertas. En waarom nou een schoudertas. Als je een dagje op pad bent is het fijn om een flesje water en wat snacks mee te hebben. Mocht je trek krijgen in de winkel kan je snel iets tussendoor eten.

Ook zijn de winkeltassen niet meer gratis in alle winkels dus heb jij net een nieuwe broek aangeschaft bespaar wat plastic, want het past in jouw schoudertas! Er zijn veel verschillende schoudertassen, denk hierbij aan een grote shopper, of juist een tas die helemaal dicht kan. Op tassenwinkel hebben zij een groot aanbod aan al deze verschillende tassen!  

Festivals

In 2021 gaat hopelijk het festival seizoen weer van start. En naast de outfit ben je vaak ook over de tas aan het struggelen. Veel influencers zijn nu te zien met een fannypack. Vaak om de middel of schuin over de schouder heen. Dit is een klein tasje waar je de essentials in kan doen zoals, een kleine portemonnee, oordopjes, sleutels, make-up en kauwgom. Maar als de zon onder gaat is het vaak toch best fris. Wat handig is is het meenemen van een stoffen tas met een trui erin. Vaak zijn er kluisjes aanwezig waar je dit in kan stoppen. 

Bruiloft

Een bruiloft is dé mogelijkheid om er tot in de teentjes verzorgd uit te zien. Je kan eindelijk die ene mooie jurk aan met die gave hakken eronder en die nieuwe ketting maakt jouw look perfect af. Het enige wat de outfit mist is een tas. En een clutch is gemaakt voor deze gelegenheid. Dit is een kleine tas, ook wel envelop tas genoemd. Deze tassen zien er vaak heel elegant en chic uit, wat jouw outfit nog stijlvoller maakt.

Het enige wat jij kwijt moet in je tas is zijn de sleutels, telefoon, zakdoekjes en een klein make-up setje om je make-up weer bij te werken nadat de zakdoekjes nodig waren toen je de bruid zag. Ook ideaal aan de tas is dat de tas tijdens het eten op je schoot kan liggen en je deze dus nooit kwijt zal raken. 

Uitgaan

Tijdens het uitgaan wil je er modieus bij lopen, maar wil je niet alles in je zakken hoeven te stoppen. Hier is een cross body tas handig voor. Deze zijn klein, maar hoef je niet vast te houden en zijn vaak in leuke kleuren verkrijgbaar. Al je essentials zoals telefoon, portemonnee en lippenstick passen erin, dus je hoeft niet bang te zijn dat je onderweg iets verliest. 

Zoals je leest is er voor elke gelegenheid wel een tas. Kijk vooral nog eens rond op tassenwinkel hier hebben zij een groot assortiment aan tassen en zit er zeker weten iets voor jou bij!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *