Vrije tijd

Het ontwerpen van open source-spellen voor Android

Google heeft de open source-tools en het onderwijs aangeboden, maar het is aan jou om je eigen apps voor smartphones te leren en te ontwikkelen om te bewijzen hoe bekwaam je bent in het ontwikkelen en ontwerpen van open source-games en tot welke waarde je kunt bieden in toekomstige ontwikkelingen online. Ik kan me voorstellen dat Google een geweldig bedrijf is om voor te werken en hoe groot ze ook zijn met de smartphones waarvan ze beseffen dat ze niet de tijd of middelen hebben om op een handige manier nieuwe spelsoftware te ontwikkelen, en ook niet de tijd hebben om werkdocumenten precies te spiegelen voor de handtelefoons, het is gewoon niet aannemelijk. Ze zijn echter naar verluidt tot een overeenkomst gekomen met bepaalde apps die beschikbaar zijn voor Android, ik veronderstel dat ze de groeiende aanwezigheid van Apple’s macht uitdagen. Laten we met dat in gedachten de details van online gaming-ontwerp bekijken.

Java
Mensen die games maken via Java-script voor mobiele telefoons, met name arcade-gebruikers van Java. Nu heeft Java, zoals de meeste software zijn eigen script, script betekent een taal waarin een programma het kan begrijpen als je niet over de juiste software beschikt of niet weet welke software je moet gebruiken, verwijs dan naar een expert, deze gaming experts worden C genoemd ++ Engineers omdat dit het type taal is waarmee Java werkt. Degenen die al ervaring hebben met de taal van C ++ kunnen Java gebruiken, en Java is de standaard in de gamingindustrie, Java staat ook bekend om zijn Flash-integratie, audiosoftware, teksten en cloudgebaseerde open source-ontwikkeling. Dit wordt meestal gedaan in Linux in plaats van Unix en de beelden in deze nieuwe media-tools kunnen verrassend verfrissend zijn. Hierdoor is de hoeveelheid werk die nodig is om deze vaardigheden te leren, verminderd. Open software is een geweldige plek om te beginnen.

Ontwerpen van games
Voordat u de game ontwerpt, zijn er een paar dingen die u moet weten wanneer u games voor de telefoon ontwerpt. Net als een I-Pad en andere apparaten met aanraakscherm, creëert het Teflon-scherm een ​​beweging en door je game vanaf het scherm te besturen, kan de reactietijd van je game veranderen, dit zijn mijn grootste zorgen over games voor Android – ze zijn onhandig en de bedieningselementen tenzij de scrolltoets is ingeschakeld, zijn erg vervelend. Evenzo is de kantelsensor in de telefoon erg geavanceerd. Het leren programmeren van een game als deze valt ver buiten het bestek van deze inleidende post. Alles wat u moet weten over deze problemen of als u meer wilt weten over deze geavanceerde problemen bij het ontwerpen van games voor de Android-telefoon, zijn GLSurfaceView ATITC-compressie, VBO’s en hun buffers (die verantwoordelijk en geweldig zijn voor het geven van feedback wanneer een game crasht, omdat u kunt de resultaten van de crash volgen wanneer u deze aan Google meldt.

Enkele interessante terminologie die uw begrip zal vergroten en u zal helpen uzelf te informeren over het ontwerpen van games voor Android-telefoons, wordt vermeld in deze korte glo2D side-scroller – Parallax-lagen, op tegels gebaseerde werelden, geanimeerde sprites de juiste hardwareknoppen: invoersystemen, OpenGL, ES Java-code schrijven voor Android-telefoons.

Is dit spel voor kinderen? Als dat zo is, maak dan wat bekend staat als de spelobjecten zo, is het spel voor volwassenen, zo ja, ga je gang, voeg scheldwoorden en grotesk geweld toe; maar houd het verder simpel, de beste gok is om zoiets te vermijden, omdat de meeste smartphones aan beperkingen onderhevig zijn en het wijzigen van deze beperkingen net zo gecompliceerd kan zijn als het ontwerpen van de spellen, dus vermijd gebruikers inhoud voor volwassenen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *