Koffie groothandel
Geen categorie

Hoe vind je een goede koffie groothandel?

Het vinden van een goede koffie groothandel valt niet altijd mee. De keuze is reuze en waar vind je een koffie groothandel die levert tegen een scherpe prijs maar ook een goede service biedt? In dit artikel geven wij een aantal tips voor het vinden van een goede koffie groothandel. Wij hebben een aantal groothandels bekeken en uiteindelijk hebben wij de keuze gemaakt voor online koffie groothandel Compliment.nl. Graag vertellen wij in dit artikel meer over hoe we tot deze keuze zijn gekomen.

Prijs koffie groothandel

Je bent een Nederlander of je bent het niet. Prijs is natuurlijk een belangrijke factor in het kiezen van een koffie groothandel. Bij koffie groothandel Compliment.nl viel het ons op dat zowel A-merken als de prijspakkers scherp geprijsd zijn. Zo zijn de koffiemachines van Douwe Egberts goedkoop en wordt het ook nog eens gratis geïnstalleerd en gebracht. Maar ook is de Douwe Egberts snelfilter is redelijk goedkoop en de Dolce Gusto. De echt, goedkope koffie is die van de minder bekende merken zoals Barzini, Café Auberge, etc. Misschien wel goedkoop maar niet per definitie slechter. Bij sommige koffies betaal je ook voor de naam en de marketing. De Café Auberge Excellence is bijvoorbeeld een prima boon voor in de koffiemachine. Wat ook een rol meespeelt in de prijs is dat je koffie al vanaf €95,- gratis bezorgd wordt in Nederland. Zeker met koffie zit je al redelijk snel op dit bedrag.

Keuze koffie groothandel

De keuze is reuze. Zeker in koffieland. Wij vinden het daarom prettig dat er wel keuze is maar het hoeft van ons niet super uitgebreid. Dan zie je door de bomen het bos niet. Bij koffiegroothandel Compliment.nl heb je voldoende merken zoals Douwe Egberts, Nescafé, Café Auberge, Meesterschap en Kanis & Gunnik. En je hebt voldoende type koffies. Snelfilter, cups, oploskoffie, bonenkoffie, fresh brew koffie, etc. Daarnaast heeft koffie groothandel Compliment.nl ook een aantal types die je niet overal kunt krijgen zoals de koffie sachets van Mill House. Wat ook helpt is dat de koffies overzichtelijk in verschillende categorieën zijn ingedeeld en dat je eenvoudig kunt zoeken naar je favoriete koffie.

Service koffie groothandel

Prijs en assortiment is belangrijk maar uiteindelijk maakt een goede service het verschil. En service is de reden om te kiezen voor koffie groothandel Compliment.nl. Zij bieden als koffie groothandel een uitstekende service. Allereerst omdat ze geen onderscheid maken tussen particulier en zakelijk. Het gaat om de bestelhoeveelheid. Logisch. En daarnaast wordt het vanaf €95,- al gratis thuisbezorgd. En bij koffie zit je al snel op dat bedrag. Bij koffie groothandel Compliment.nl kun je terecht voor grote hoeveelheden maar toch krijg je het gevoel dat je wel een klant bent en geen nummer. Als je belt wordt je goed geholpen door mensen die verstand hebben van koffie en het installeren van een koffiemachine gebeurt door de eigen technische dienst. En is er een probleem, dan kun je dat gewoon telefonisch of via mail melden zonder dat je een ingewikkeld formulier moet invullen.

Naast een goede service zijn ze ook snel. In principe staan alle producten die koffie groothandel Compliment.nl op de site heeft staan ook op voorraad. Van de grote bekende merken zullen ze niet snel nee-verkopen. En als je op werkdagen voor 12:00 besteld dan is het de volgende dag al geleverd.

Wij zijn erg tevreden over koffie groothandel Compliment.nl. Jij ook? We horen het graag.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *