mondkapje met filter
Overig

Mondkapjes met filter kopen

Steeds meer mensen gaan sinds het afgelopen jaar mondkapjes met filter kopen. Dit om de kans op besmetting met een virus zo klein mogelijk te houden. Wereldwijd worden we sinds dit jaar geteisterd door een besmettelijk virus. Om deze reden is het op sommige plaatsen verplicht om een mondkapje te dragen.

Een mondkapje met filter zorgt ervoor dat bacteriën en andere micro organismen niet via je neus of keel je luchtwegen binnen kunnen dringen. Mondkapjes worden tegenwoordig niet alleen meer gebruikt door medewerkers op de bouw, tandartsen en medisch personeel, maar ook door de gewone burger. Bijvoorbeeld wanneer zij gebruik maken van het openbaar vervoer.

Het openbaar vervoer

Sinds kort is het dragen van een mondkapje tegen virus verplicht. Dit om ervoor te zorgen dat het besmettingsgevaar in bussen, treinen, metro’s, taxi’s, etc. zo klein mogelijk blijft. Daarnaast moeten mensen ook minimaal 1,5 meter afstand houden. Dit betekent dat de capaciteit van het openbaar vervoer ook een stuk kleiner is.

Om ervoor te zorgen dat mensen toch naar hun werk, school en stage kunnen kun je gewoon gebruik maken van het openbaar vervoer. Wel moet je er dan voor zorgen dat je over een mondkapje beschikt. Er zijn allerlei mondkapjes verkrijgbaar in zowel de fysieke-, als de online winkels. Je kunt er bijvoorbeeld voorkiezen om herbruikbare mondkapjes te kopen die voorzie zijn van een leuk printje.

Tevens kun je deze mondkapjes laten personaliseren door er bijvoorbeeld een leuke tekst op te laten zetten. Het personaliseren van mondkapjes kan overigens ook voor andere doeleinden gedaan worden.

Mondkapjes personaliseren

Mondkapjes personaliseren kan voor allerlei doeleinden gedaan worden. Dit kan niet alleen voor particulieren worden gedaan, maar ook voor bedrijven. Bijvoorbeeld voor touringcarbedrijven. Als werkgever ben je namelijk verplicht om goed voor je personeel te zorgen. Hier horen ook de persoonlijke beschermingsmiddelen bij. Je kunt van je werknemers immers moeilijk verplichten dat zij zelf allerlei beschermingsmiddelen zoals mondkapjes aan gaan schaffen.

Daarnaast kan het aanschaffen van wegwerp mondkapjes nogal wat kosten met zich meebrengen. Je kunt er dan als touringcarbedrijf misschien beter voor kiezen om herbruikbare mondkapjes te laten maken, zodat iedere chauffeur een eigen mondkapje heeft wat hij of zij bij zich kan houden. Herbruikbare mondkapjes zijn in allerlei kleuren en met diverse printjes verkrijgbaar. Wanneer je op zoek gaat naar gepersonaliseerde herbruikbare mondkapjes voor je touringcarbedrijf, is het raadzaam om een kleur te kiezen die goed bij de uniformen van de chauffeurs staat.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *