internetmakelaar
Huis & tuin

Zo vind je de beste internetmakelaar

Een internetmakelaar is op veel verschillende plaatsen te vinden. Het maakt het daarom eenvoudig om aan de slag te gaan met de verkoop van jouw woning. Echter is de beste makelaar voor jouw situatie vinden niet altijd zo eenvoudig. Je weet immers niet precies waar je op moet letten, wat twijfels met zich mee kan brengen. Je moet daarom altijd goed voorbereid een afspraak inplannen, zodat je weet waar je aan toe bent. Bij internetmakelaar Easie kun je daarom bijvoorbeeld alle pakketten al bekijken, zodat je weet welke diensten er beschikbaar zijn. Maar hoe vind je de beste online makelaar voor jouw situatie en welk pakket past het beste bij jou?

De beste internetmakelaar neemt diensten uit handen

De beste internetmakelaar vinden gebeurt aan de hand van pakketten. Een online makelaar heeft namelijk verschillende diensten, die tot jouw beschikking staan. Zo kun je ervoor kiezen om vrijwel alles zelf te regelen, maar ook door meer diensten uit handen te geven. Het kan namelijk de eerste keer zijn dat je jouw huis gaat verkopen en dan kan een beetje extra hulp een goede uitkomst bieden. Door de pakketten met elkaar te vergelijken zorg je ervoor dat je helder op een rij hebt welke diensten erbij horen, zodat het makkelijker wordt om de goede keuze te maken. 

Verschillende prijzen voor verschillende pakketten

Daarnaast is de prijs van een online makelaar van belang. De pakketten brengen immers ook prijzen met zich mee, waar je jezelf bewust van moet zijn. De prijzen kunnen namelijk hoger oplopen wanneer je meer diensten uit laat voeren door de makelaar, doordat deze ook bij jou aan huis moet komen voor de bezichtigingen en het papierwerk uit moet gaan voeren. Over het algemeen liggen deze kosten wel veel lager dan wanneer je een traditionele makelaar in dienst neemt voor de verkoop van jouw woning. Het kan daarom altijd de moeite waard zijn om de pakketten te bekijken.

Een waardeschatting voor de verkoop

Daarnaast geeft de beste internetmakelaar jou de mogelijkheid om een gratis waardeschatting te maken. Deze schatting geeft jou een richtlijn van de waarde van jouw huis, waardoor je gerichter met de verkoopprijs aan de slag kunt gaan. Deze waardebepaling wordt gedaan aan de hand van een afspraak, waarvoor je het formulier in moet vullen op de website. Samen met de makelaar bekijk je dan op basis van enkele gegevens hoeveel je zou kunnen vragen voor jouw woning, zodat de verkoop van start kan gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *