Geen categorie

Vier voordelen van een zakelijk postadres

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig zzp’er, ondernemer of starten hun eigen bedrijfje. Als jij zo iemand bent, dan hebben wij een tip voor je waar je ‘u’ tegen zegt: bestel vandaag nog een zakelijk inschrijfadres. Met zo’n virtueel kantoor zorg je ervoor dat je ingeschreven kan staan bij de Kamer van Koophandel onder een ander adres dan je woonadres en geloof ons: dat zal je heel veel stress schelen.

Als jij iemand bent die daar wel oren naar heeft, of die er misschien meer over wil weten, dan hebben we hier een aantal voordelen op een rij gezet, waarom het wijs is om een zakelijk inschrijfadres aan te schaffen.

Voordeel 1 – Het is een manier om werk en privé gescheiden te houden

Een van de belangrijkste redenen waarom ondernemers soms overspannen raken, is dat werk en privé niet gescheiden zijn van elkaar. Er is al genoeg stress met het starten van een nieuw bedrijf vanuit huis en dan heb je ook nog eens bergen post die door al je privé post heen zit. Met een zakelijk postadres wordt jouw post op een andere locatie ontvangen en kan je het gescheiden houden. 

Voordeel 2 – Het is een manier om ongewenst bezoek weg te houden

Sommige klanten kunnen bijzonder onprettig worden en zullen jouw bedrijfje proberen op te zoeken. Dat is natuurlijk niet ideaal als je vanuit huis werkt. Zeker als je misschien niet thuis bent en jouw vrouw en kinderen moeten de deur opendoen. Door jouw bedrijf onder een virtueel adres te registreren, voorkom je dat jouw klanten het adres van je privéwoning ontdekken.

Voordeel 3 – Het is een manier om groter te lijken dan je eigenlijk bent

Het is voor beginners soms moeilijk om vertrouwen te winnen van klanten. Toch is een virtueel postadres soms de oplossing. Als jij twee vestigingen hebt in binnensteden van twee grote steden, bijvoorbeeld, dan lijkt jouw onderneming al veel groter dan het daadwerkelijk is. Mensen zullen je eerder vertrouwen als je ‘groot’ bent dan als je in een oude woonwijk bent geregistreerd.

Voordeel 4 – Het is ook nog eens spotgoedkoop

Denk niet dat een dergelijk virtueel postadres duur is. Er zijn steeds meer bedrijfjes die jou kunnen helpen aan een virtueel adres, je post inscannen en digitaal naar je opsturen en je zo aan een virtueel kantoor helpen. Het kost niet meer dan een paar tientjes in de maand.

Kortom, een virtueel postadres is echt een aanrader en voordat jij je inschrijft bij de KvK kun je het maar beter geregeld hebben. Lees verder voor meer uitleg.

Dit vind je misschien ook leuk...