Huis & tuin

Welke trends zagen we het afgelopen jaar in onze keukens?

Het afgelopen jaar zijn er veel keukentrends geweest zoals de hoogte in gaan, metallic kleuren, marmer, donkere keukens en materialen, verlichting in de keuken en nog veel meer. Een trend die er ook heel populair was is het wrappen van je kookvertrek. Het wordt tegenwoordig heel veel gedaan omdat het heel erg handig is. Het is handig en het heeft heel veel voordelen. Als je een nieuwe look wilt is het bijvoorbeeld veel beter om je kookvertrek te laten wrappen dan vervangen. Het is namelijk overbodig om je gehele kookvertrek te laten vervangen als je alleen een nieuwe look wilt hebben. Als je een nieuwe look wilt hebben is het zonde om alles te laten vervangen want dit is niet nodig.

Wat is keuken wrappen

Keuken wrappen is het beplakken van alle zichtbare vlakken op je kastjes. Dit wordt gedaan met een speciale keuken wrap. Met de speciaal ontwikkelde folie kan jij je kookvertrek een hele nieuwe look geven. Alle zichtbare vlakken worden beplakt, waardoor je helemaal niks meer van je oude kookvertrek terug kan zien. Je kan de wrap folie helemaal naar eigen smaak kiezen. Wil je mat zwart, wit, hoogglans wit, blauw, roze of toch een zwarte houtlook Het maakt allemaal niet uit. Het fijne van de keuken wrap is dat je elke kleur kan kiezen die je wilt. Het heeft veel voordelen. Het is veel makkelijker dan je gehele kookvertrek te vervangen. Als jij je kookvertrek laat vervangen zijn er veel dingen die daarbij komen kijken. Het is ook een heel groot verschil in de prijs. De folie is duurzaam en van goede kwaliteit. Het is kras en stootbestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het gaat beschadigen en dat je het dan moet laten vervangen. Het is van goede kwaliteit en gaat wel jarenlang mee

De kosten 

De kosten van het laten wrappen van je kookvertrek zijn veel lager dan het compleet vervangen van je kookvertrek. Je kan het al laten doen vanaf 999 euro terwijl een compleet kookvertrek laten vervangen al snel duizenden euro’s kost. Als je alleen een nieuwe look wilt dat is het de beste oplossing die er is. Het zou zonde zijn als je alles laat vervangen terwijl dat niet nodig is. Je bent dan geld kwijt waar je andere dingen mee zou kunnen doen. Als je een nieuwe look wilt kan je dat prima doen met de keuken wrap.

Dit vind je misschien ook leuk...