Zonnebril
Vrije tijd

De zonnebril trends van 2021

De zon breekt langzaam weer door en de warme dagen zijn in opkomst. Tijd om de zonnebrillen er weer bij te pakken! Maar zie jij door de bomen het bos niet meer omdat er op internet zoveel keus is? No worries. Wij zijn er om je te helpen! Het is best lastig om een geschikte zonnebril te vinden. Je moet natuurlijk rekening houden met de nieuwste trends, de materialen en welk model bij jouw gezichtsvorm past. Heb je geen zin om het hele internet af te zoeken? Lees dan dit artikel!

Voor de heren

Een zonnebril met spiegelglazen, een trend die absoluut behoort tot de 2021 heren zonnebrillen trends. De zonnebril werkt als een eenrichtingsspiegel, dit komt door de spiegelcoating. Jij kan naar buiten kijken, maar de mensen kunnen jouw ogen niet zien. Deze zonnebril zorgt voor een stoere en stijlvolle look. Je hebt deze zonnebril in verschillende modellen, dus kijk even rond op internet en vind de perfecte spiegelzonnebril voor jou!

Een andere heren trend is de vintage / retro zonnebril. Denk hierbij aan een kleurige of een kleine ronde zonnebril. Dit zorgt voor de hippie look, maar ook zeker voor een stijlvolle look. Vaak wordt deze zonnebril gedragen naar festivals, maar kan ook zonder twijfel gebruikt worden op een doordeweekse dag! Deze zonnebril zal zeker de eyecatcher van het jaar worden!

Het model dat maar niet uit de mode gaat: de welbekende pilotenbril. Dit model kreeg in de jaren 80 de troon in beroemde films en is sinds een paar jaar weer terug in de mode. Dus ook dit jaar is dit model weer een absolute eyecatcher!

Voor de dames

Een van de zonnebrillen trends voor dames zijn geometrische vormen. Dit zijn bijvoorbeeld driehoeken, vierkanten en ook zeshoeken. Veel van deze geometrische zonnebrillen worden op de catwalks gepresenteerd en behoren daarom ook zeker tot de vrouwen trends van 2021.

Naast de geometrische zonnebrillen zijn ook ronde zonnebrillen in de trek. Net zoals bij mannen is de vintage / retro zonnebril helemaal in de mode. Bij de vrouwen zullen we deze zomer minder gespiegelde glazen zien, maar juist meer ronde en gekleurde glazen. Deze look brengt Nederland weer helemaal terug naar de jaren zeventig, wat zeker een positief gegeven is kijkend naar de trends!

Kleinere zonnebrillen zijn leuk, maar ook de oversized modellen zijn geweldig. Dit is een trend die deze zomer zeker niet te negeren valt. Beroemdheden zijn helemaal verliefd op de oversized ontwerpen van deze toch wat gewaagde monturen die status en fashion uitstralen. De vierkante oversized modellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maar de must-haves van dit seizoen zijn toch de modellen die energieke contrasten en zelfexpressie laten zien. Deze kun je krijgen door naar modellen te zoeken met kleuren van het Pantone palette. Maar ook worden diepzwart patronen erg populair deze zomer.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *