Beauty & mode

De sieradentrends van 2021

Bij de aanschaf van een nieuw sieraad vraag je je misschien wel af wat de sieradentrends van 2021 zijn. En waar je deze sieraden dan allemaal kunt kopen. Om je op weg te helpen hebben wij dé sieraden trends van 2021 op een rijtje gezet voor je.

  1. Zomerse sieraden
  2. Persoonlijke sieraden
  3. Schakel sieraden
  4. Gelukssieraden
  5. Ear cuffs
  6. Vintage sieraden
  7. Parel sieraden
  8. Wildflower sieraden
  9. Kobus sieraden

Zomerse sieraden en persoonlijke sieraden

Dat zijn nogal wat trends, en misschien zullen niet alle trends jou direct zeggen wat ze inhouden, daarom zullen we er een aantal toelichten. De zomer komt eraan en daarom kunnen zomerse sieraden natuurlijk niet ontbreken! Denk hierbij aan sieraden die niet verkleuren tijdens het zwemmen, dan kun je ze gewoon altijd omhouden. Dat is wel zo handig voor de zomer. Daarnaast zijn persoonlijke sieraden ook een trend. Zo kun je kiezen voor je eigen initiaal, maar natuurlijk ook voor die van je moeder, beste vriendin, of vriendje. Deze persoonlijke sieraden kun je natuurlijk in verschillende stijlen aanschaffen. Of je kiest bijvoorbeeld een toffe armband met niet alleen je eigen initiaal, maar ook die van je moeder, beste vrienden en vriendje.

De nieuwkomer van het seizoen

De nieuwkomer van het seizoen zijn schakel sieraden. WIl je de trends van 2021 volgen, dan mag deze dus niet ontbreken. Schakel sieraden kun je natuurlijk gewoon combineren met je dagelijkse sieraden.

Sieraden voor wat extra geluk

Kun je wat extra geluk gebruiken of heb je gewoon heel veel geluk te geven? Dan kun je denken aan gelukssieraden. Hierbij komen van symbolen die bij geluk horen te pas, zoals schakels, dobbelsteentjes, klavertjes en hartjes. Je kunt gaan voor een geluksoorbel, geluksketting, geluksring, geluksarmbandje en ga zo maar door.

Ear cuffs

Een andere trend van dit jaar zijn de ear cuffs. Misschien heb je helemaal geen idee wat ear cuffs zijn. Dit zijn nep piercings, waarvoor je dus geen gaatje in je oor hoeft te hebben, maar je wel extra trendy oorbellen in je oor kunt hangen. Dat komt nog eens mooi uit als je liever geen extra gaatje laat prikken, of dat super eng vindt. Je buigt simpelweg de uiteinden van de ear cuff om je oor op de plaats waar je hem wil hebben en duwt hem strakker aan zodat hij blijft zitten.

Waar koop ik deze gave trends?

Ben je super enthousiast om gelijk één van deze gave trends aan te schaffen? Dat begrijpen wij! Daarom zijn wij gelijk op zoek gegaan naar een website die deze toffe sieraden aanbiedt. Op www.myuniquestyle.nl vind je al deze sieraden in verschillende soorten en maten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *