Online shopping

Dit zijn de voordelen van een prepaid simkaart

Vrijwel iedereen beschikt tegenwoordig over een telefoon. Zowel voor jong als oud is het dan ook belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste simkaart. Echter, het vinden van de juiste simkaart en abonnement kan erg lastig zijn. Zo kun je ervoor kiezen om een abonnement te nemen waar de telefoon bij in zit, of om voor een sim only te gaan. Daarentegen is het ook mogelijk om helemaal geen abonnement af te sluiten en een los simkaartje te kopen. Aan een prepaid simkaart zitten dan ook meerdere voordelen verbonden. 

Geen vaste lasten

Een erg groot voordeel van een prepaid sim only is dat je geen vaste lasten hebt. Je bepaalt zelf hoeveel geld je per maand kwijt wilt zijn aan telefoneren. Zo dien je de prepaid sim only op te waarderen op de moment dat je wilt bellen of sms’en. Als je bijvoorbeeld een maand nauwelijks gebruik wilt maken van je telefoon, kun je ervoor kiezen om er voor een klein bedrag aan tegoed op te zetten. Heb je daarentegen een maand waarin je veel wilt kunnen bellen, dan zet je een groter tegoed op de simkaart. Het werkt erg eenvoudig en je weet altijd waar je aan toe bent. Erg veel mensen kiezen er dan ook nu nog bewust voor om gebruik te maken van een prepaid sim only.

Je kunt geen onverwacht hoge rekening krijgen

Vrijwel iedereen met een telefoonabonnement heeft weleens gehad dat de rekening aanzienlijk hoger uitviel dan wat van te voren werd verwacht. Wanneer je gebruik maakt van een prepaid sim only, komt dit niet voor. Je kunt namelijk bellen totdat het tegoed op is. Hierdoor weet je precies hoeveel geld je kwijt bent aan het telefoneren. Op het moment dat het tegoed op is en je al te vaak hebt bijgekocht, kun je ervoor kiezen om de week erna minder te bellen en daarmee geld te besparen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *